Variatie in de keuken
In de restaurant Bir tat kebab liggen de gerechten vaak in vitrines, zodat men zelf kan kiezen wat men wil eten. Deze smakelijk uitgestalde gerechten bevorderen natuurlijk ook de eetlust. Bij restaurant Birtat leeft die klassieke Turkse keuken voort. Niet op koperen borden, wel in authentieke smaakvolle gerechten. De Turkse keuken behoort tot een van de drie meest befaamde keukens ter wereld naast de Frans en de Chinese. Birtat Kebab Amsterdam specialiteit is het bereiden van vleesgerechten op de houtskool grill, aangevuld met vis-, over-, deeg- en vegetarische gerechten. Bij voorgerecht kunt u nog genieten van een breed pallet aan warme en koude schotels. Als einde hebben we een aantal klassiekers zoals baklava en Turkse koffie aan nagerecht.
Restaurant Birtat Amsterdam
Ben jij een echte fijnproevers? En houdt u van vlees & vis? De Turkse keuken Birtat Kebab is zonder twijfel één van de beste van Amsterdam. Veel recepten zijn eeuwenlang van generatie op generatie overgeleverd en beïnvloed door vele culturen. Er moet tijd uitgetrokken worden voor het zo smakelijk mogelijk bereiden van Turkse gerechten. Bir tat Kebab Amsterdam laat u ervaren hoe Turkse gerechten uit Turkije smaakt. Dit begint bij het uitzoeken van de waren. Wij werken uitsluitend met vers vlees, verse groenten, fruit en kruiden en er wordt geen gebruik gemaakt van geur- of smaakversterkers.